Jongeren zorgen

Jongeren blog

Een autorijles volgen in Ede is zeker aan te raden bij Verkeersschool Wesseldijk

Wil jij ook autorijles Ede of omgeving hiervan volgen? Dan raad ik je aan om eens op de website van Verkeersschool Wesseldijk te kijken. Hier kun je veel informatie vinden over de manier van lesgeven en ook wat je allemaal te wachten staat. Mijn nieuwsgierigheid was gewekt en daarom besloot ik om een afspraak te maken voor een gratis proefles. Deze was erg leuk en ook leerzaam, gelukkig kon ik de volgende week gaan beginnen met de vervolglessen.

autorijles Ede

Mijn ouders stonden mij al op te wachten bij het CBR

Sneller dan ik zelf had verwacht werd voor mij het examen aangevraagd nadat ik ook mijn theoriecertificaat op zak had. Ik kon het niet geloven dat ik straks zelf in een auto mocht rijden zonder instructeur naast mij. Mijn ouders hebben mij als verrassing opgewacht bij het CBR toen ik terug kwam met de lesauto. Ik was opgelucht dat ik weer op de parkeerplaats stond. Toen heb ik nog een half uur in de zenuwen gezeten om te horen of ik nu wel of niet was geslaagd. Toen de instructeur zijn hand uitstak om mij te feliciteren heb ik letterlijk staan springen van geluk. Snap je nu waarom autorijles door Verkeersschool Wesseldijk in Ede zo is aan te raden?