Jongeren zorgen

Jongeren blog

Gezellig avond gehad bij grandcafe Rotterdam

Een paar keer per jaar gaan wij met de collega’s ergens wat drinken na het werk. Deze keer hadden wij afgesproken om naar grandcafe Rotterdam te gaan. Regelmatig treden in dit café artiesten op, welke artiesten dit zijn kan je op de Facebook pagina van Muziekcafé Oldtimer lezen. 

Om 19.00 uur hadden wij bij het café afgesproken en om tevens daar ook daar een hapje te gaan eten. Hier is ook de mogelijk om lekker te eten, zowel vis als vlees gerechten staan hier op het menu.  Zelf ben ik liefhebber van spareribs en toevallig staan deze hier ook op het menu. Coaching-Utrecht-650x160-300x74

Super lekker en goedkoop gegeten

De avond was erg gezellig en helaas ook zeer snel voorbij. De artiesten die optraden brachten de sfeer er goed in. Maar ook de kok heeft ervoor gezorgd dat wij het prima naar onze zin hadden. Omdat er zoveel lekkere gerechten op het menu stonden hebben wij een verrassingsmenu genomen. Hierdoor hoefden wij zelf geen keuze te maken en lieten wij ons verrassen door de kok.

Wanneer je een goed adres zoekt voor een lekker hapje eten of voor een gezellig avond uit dan nodig ik je graag uit om naar Muziekcafé Oldtimer of anders genoemd het  grandcafe in Rotterdam te gaan.

 

Meer verhalen