Jongeren zorgen

Jongeren blog

Het merk Filling Pieces

Filling Pieces is een uniek merk met een unieke visie. Het merk is opgericht in 2009 door Guilaume Philbert. Zijn idee bij het ontwerpen van de schoen was om dit te doen tegen een eerlijke prijs. Het eerste ontwerp van de schoen was de low top. Deze schoen was kenmerkend voor het merk en stond symbool voor de kloof tussen het hele dure high fashion, en ook het street wear. Tot op de dag van vandaag is het mogelijk sneakers van Filling Pieces aan te schaffen waarbij je een fantastische sneaker krijgt voor je geld.

Exclusief

Er zijn dan ook vrijwel geen andere merken in Nederland te noemen die schoen van zo’n hoogwaardige kwaliteit leveren exclusief zijn, en dat tegen een zeer schappelijke prijs. Daarnaast heeft het merk Filling Pieces een grote collectie van schoenen voor zowel mannen als vrouwen en ook zijn veel schoenen door beide geslachten te dragen. Het merk is wereldwijd bekend en staat dan ook regelmatig op bekende modeshows. Daarnaast werkt het team samen met veel experts in Italie om hier de schoenen op de beste manier te kunnen produceren, en ook wordt er continu gewerkt aan verbetering en wordt er gezocht naar de beste kwaliteit leer.

Welke modellen ?

Welke Filling pieces je ook kiest, je hebt altijd de keus uit veel verschillende modellen. Als jij op zoek bent naar een sneaker met een moderne en frisse look , dan is het aan te raden te kiezen voor bijvoorbeeld de 1890 off white. Deze sneaker is gemaakt in een unieke kleur die net wat anders is dan wit. Het voordeel van de Filling Pieces sneakers op de site van Hans Voortman is dat ze beschikbaar zijn in veel verschillende maten. Ook heeft de site continu sneakers van het nieuwste seizoen beschikbaar, en loop jij dus altijd in de laatste mode. Je kunt de sneakers bestellen met verschillende betaal methoden zoals creditcard en iDeal en Klarna.