Jongeren zorgen

Jongeren blog

Je eigen schuur bouwen

Om je eigen schuur te maken moet je beginnen met behulp van teruggewonnen platen en het plaatsen van een stevige beton. Je moet weten waar je een goede beton cire kopen, en dan heb je de beste. Het  beton cire kopen van goede kwaliteit is heel erg belangrijk. Deze platen zouden de belangrijkste ondersteuning vormen voor de basis en de schuur. Om te zorgen voor een stevig oppervlak dat niet zou verschuiven, graaf je een vierkant gat van 6 tot 10 centimeter onder elke plaat. Dit gat wordt vervolgens gevuld met steen, zand en vervolgens bedekt met cement voordat de plaat er voorzichtig op werd gelegd.

Cement

Cement mengen is vrij eenvoudig. Je kunt dit mengen in een kruiwagen, cement mengbak of een cementmixer als je die hebt. Je hebt wat cement, scherp zand en water nodig om de mix te voltooien. Begin met het mengen van cement en zand. Zoek naar ongeveer 1 deel cement op 4 delen zand, dit hoeft geen exacte wetenschap te zijn, maar ongeveer. Begin tot slot al roerend beetjes water toe te voegen tot je net genoeg hebt voor een nat mengsel. Te veel water zal de mix verzwakken. Google het als je het niet zeker weet. Voor je het weet heb je je eigen schuur.

Belonend

Je eigen schuur bouwen is heel erg belonend en zorgt ervoor dat je altijd trots kan zijn op wat je hebt gemaakt daarom  moet je beton cire kopen . Elke keer als je je tuin in kijkt kun je hem zien en nadenken over hoe goed hij er uit ziet. Het hoeft ook niet heel erg veel werk te zijn als je goed nadenkt en jezelf goed bezig houdt. Het is belangrijk dat je je zelf bezig houdt en trots bent op dingen die je kan maken. Daar haal je heel veel uit en het hoeft ook helemaal niet moeilijk te zijn als je goed onderzoek doet en er een mooi begin aan maakt. Wees niet bang om hulp te vragen.