Jongeren zorgen

Jongeren blog

Midia een brandveilige kaars

Hoe vaak hoor je niet dat een huis is afgebrand of dat iemand door het omvallen van een kaars lelijke brandwonden heeft opgelopen. Gelukkig dat er nu speciale sfeerlichten op de markt zijn die dit allemaal kunnen voorkomen, een van deze sfeerlichten is de Midia. Dit sfeerlicht is gemaakt van een glazen bol,  een decoratieve veiligheidshuls en vanzelfsprekend een olievulling die tot 62 branduren meegaat. De navulbare minerale olie-oplossingen zijn met groot gemak te bestellen via de website van Candol, zowel per stuk als in een grootverpakking.  steigerpijp-kopen-300x225

Gezellige sfeerverlichting in huis

Het is altijd zeer gezellig wanneer er een kaars of in dit geval een sfeerlicht in de woonkamer aan staat. Vooral met de feestdagen is het altijd leuk om deze sfeerlichten op tafel te hebben staan. Een groot voordeel is dat mocht om de een of andere reden dit licht omvallen dan dooft de vlam meteen. Dit komt omdat de decoratiehuls voor veiligheid zorgt. Zodra het licht omvalt schuift het decoratiehuis omhoog zodat er geen zuurstof meer bij komt en de vlam meteen uit gaat.

Via de internetsite van Candol staan veel meer leuke sfeerlichten welke u hier kan bestellen.  Dit bedrijf is in 1988 opgericht in Oostenrijk, en heeft zich inmiddels uitgebreid naar 70 andere landen, waaronder Nederland.