Jongeren zorgen

Jongeren blog

Ik ben zo tevreden met mijn bijzonder lamp!

Onlangs maakte ik via een vriendin kennis met de online shop van Junaliving. Het was sinds maanden dat ik er aan dacht om een bijzonder lamp te zoeken voor dat ene lege plekje in de woonkamer. Ik ben weken op zoek geweest in winkels, shopping centra, en zelfs gekende en dure designwinkels. Maar ik vond niet echt wat ik zocht. Het plekje bleef leeg, totdat ik deze site ontdekte. Ik viel onmiddellijk voor de vloerlampen. Dit was precies wat ik altijd al in gedachten had.

Juna-Living-woonaccessoires-en-verlichting_02

De keuze was niet makkelijk, maar was toch snel gemaakt

Ik ben uiteindelijk gezwicht voor de ‘mini Apolo goud’ lamp. Deze lamp heeft zowel een strakke als een warme en gezellige uitstraling. Het licht is diffuus en ideaal voor rustige momenten. Toch geeft ze genoeg licht om een grote ruimte te verlichten. Ze is ook van hoogwaardige kwaliteit. Ik kreeg de uitleg dat deze lamp gemaakt wordt van handgemaakte schelpen op een fiberglas-ondergrond. Dit is toch een sjiek ‘weetje’ waarmee je kan uitpakken tegen vrienden. Want deze lamp is echt een eyecatcher en ik krijg er veel complimenten over van vrienden en familie.