Jongeren zorgen

Jongeren blog

Wespennest verwijderen in Roosendaal?

Wespennest verwijderen Roosendaal en omstreken vervelend? Het is uberhaupt erg vervelend wanneer deze dieren in jouw nabije omgeving zijn. Al helemaal wanneer er een nest is ontstaan. Dit krijg je namelijk erg slecht weg en dien je tevens goed mee uit te kijken. Het is niet bepaald prettig wanneer deze dieren je steken. Dit kan een nare plek worden en voor sommige gevaarlijk aangezien mensen allergisch zijn voor deze steek.

45157337_l

Oplossing zoeken

Het is te begrijpen dat zodra je dit constateert in of nabij jouw woning dat hier snel een oplossing voor komt. Uiteraard dien je nooit de in- en uitgang van deze nest af te sluiten. Hierdoor kunnen de wespen agressief worden en iedereen steken met de angel.

Ook wij waren de “dupe”. Afgelopen zomer wilde wij onze schuur opruimen. Dit hadden we al een geruime tijd niet meer gedaan. Je kan wel raden wat voor een ravage het was. Echter tijdens het opruimen zijn wij op een wespennest gestuit. Als ik ergens bang voor ben zijn het deze dieren wel. Een gemene prik als ze je steken zit ik niet op te wachten. Dankzij onze bestrijder vrij snel van het probleem af!