Jongeren zorgen

Jongeren blog

Prachtig rouwbloemwerk

rouwbloemwerk

Heb je binnenkort een verdrietige dag? Wordt er een dierbare van jou begraven? Is het tijd voor afscheid? Uiteraard wil je dan dat de dag zo mooi mogelijk blijft. Een goed afscheid is nodig om definitief af te sluiten. Door een rouwbloemwerk aan te schaffen kun je respect tonen aan de overledene en nabestaanden. Het is iets moois wat later ook de herinnering mooier zal maken. Versier de kist van de overledene met bloemwerken die liefde en warmte uitstralen en ook voor troost zorgen.

Voor welk rouwbloemwerk ga jij?

rouwbloemwerk

Er is veel keuze uit verschillende bloemwerken en je wilt uiteraard eentje die perfect bij jou en de overledene past. Door op de site te kijken van het bedrijf zelf kun je verschillende soorten zien. Zo heb je bijvoorbeeld een prachtig seizoensarrangement die prachtige kleuren heeft. De bloemen zijn dan in een mand met geïntegreerde waterdichte binnenzijde geplaatst.

Waar plaats jij jouw bloemwerk?

Bloemwerk wordt op en naast de kist geplaatst. Mensen die bovenop de kist plaatsen zijn meestal familieleden. Degene die naast de kist plaatsen zijn meestal mensen zoals vrienden, collega’s, kennissen, enzovoort. Zo ben je geïnformeerd over waarom er sommige op de kist worden geplaatst en sommige er naast.