Jongeren zorgen

Jongeren blog

Verzekeren voor uitvaartzorg Arnhem

Wil jij je verzekeren zodat de uitvaartzorg Arnhem je niks kost? wij zorgen voor een goed verzekering die bij jou past, zodat  jij dan ook weet wat jouw verzekering kost. Vraag naar mogelijkheden aan Begrafenisondernemer Arnhem Aster Uitvaartzorg. Wij helpen jou graag, vind eenvoudig en direct jouw antwoord op https://www.aster-uitvaartzorg.nl/uitvaartzorg-arnhem/ Wil je meer weten hoe wij met jou persoongegevens omgaan mail ons op info@aster-uitvaartzorg.nl of bel op 026-20 22 333 wij kunnen u attent helpen.

Uitvaartverzekeringen vergelijken

Wij bieden twee soorten verzekeringen aan dit kun je teruglezen in jouw polis.

  1. Het eerste verzekering is een Kapitaalverzekering, dit betekend dat je in termijnen elke maand of jaarlijks een premie betaald. Het bedrag van jouw uitvaartverzekering dit staat ook vermeld op de vooraankondiging. van Begrafenisondernemer Arnhem Aster Uitvaartzorg. Doordat je deze premie betaald zie je dit als een inleg. wij verzekeren het overlijden van een vast bedrag.Ook geven wij advies of jij ons distributie verschuldigd bent.

voordelen 

  • Geen zorgen om geld, te betalen voor jouw uitvaart. 
  • Maandelijkse premie 
  1. Het tweede verzekering is een Naturaverzekering in dit geval heeft de verzekeraar een pakket al gemaakt en regelen wij de uitvaart dit wordt dan omgezet in een geldbedrag. Vaak word catering niet inbegrepen, hiervoor kies je een aanvullend polis. Jij of jouw nabestaanden kunnen dit zelf bekostigen. Hierover zullen wij jou op de hoogte houden door jou hierover inlichten natuurlijk zullen wij dit open en ook eerlijk met jouw bekendmaken.

voordelen

  • Kosten worden vergoed
  • Lage premie
  • Direct geregeld