Jongeren zorgen

Jongeren blog

Intensiever spelen met koptelefoon ps3!

Het klinkt vreemd maar sinds dat ik de koptelefoon ps3 heb gekocht weet ik maar al te goed dat het spelen van dit spel intensiever gebeurd als dat ik had verwacht. Doordat je met de koptelefoon kan communiceren met andere in het spel lukt het mij wat beter om het level te halen welke ik op dat moment aan het spelen ben.

plantronics-savi-W720

Een vriend van mij had de koptelefoon al wat langer en via hem weet ik het maar al te goed dat je zo een stuk leuker kan spelen. Ikzelf had nooit verwacht dat het mogelijk is om te praten via een spel, echter nu ik het weet wil ik niks anders meer. Deze koptelefoon heb ik trouwens besteld op de website van BST Group. Hier hebben ze diverse handige koptelefoons voor een zeer betaalbare prijs. Aangezien de prijs bij hun een stuk goedkoper is als wat ik elders heb gezien heb ik besloten om bij hun te bestellen. Het heeft in totaal twee dagen geduurd voordat het netjes en wel ingepakt en bezorgd wordt. Ik heb in ieder geval al enorm veel plezier gehad met het spelen van dit spel!