Jongeren zorgen

Jongeren blog

Laat je waardering zien met een leuk bedankje

Op zoek naar een origineel cadeautje om iemand te bedanken? Een leuk bedankje dat niet te kostbaar wordt maar gewoon uitstraalt dat je blij met iemand bent en hem of haar daarvoor wilt bedanken. Kijk dan eens op de website van Memoriae. Zij hebben bedankjes in hun assortiment voor speciale gelegenheden zoals feestdagen of een huwelijk, maar ook cadeautjes voor gewoon ‘zomaar’.
SAM_2039_-_kopie_m

Wat is er mogelijk ?

Op de website vind je een origineel assortiment om uit te kiezen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan snoepjes, een zakje thee of koffie of een zakje met bloemzaadjes. Als de ontvanger van het leuk bedankje het product gebruikt of zoals in het laatste voorbeeld de plantjes ziet groeien, zal hij of zij weer aan jou denken en dat is toch immers ook je bedoeling? Jij laat zien dat je iemand waardeert door het geven van een cadeautje.
Maak het bedankje persoonlijk

De cadeautjes worden voorzien van een standaardtekst, maar deze kun je nog een stukje persoonlijker maken door je eigen tekst toe te voegen of te kiezen voor een mooi gedichtje. Deze gedichtjes vind je op de site terug en kun je ook laten plaatsen op het labeltje dat aan het cadeautje bevestigd wordt. Bestellen doe je eenvoudig en veilig via het contactformulier dat je op de website vindt.