Jongeren zorgen

Jongeren blog

Bedankjes voor de stagaires

memoriae-logo

Aan mij was de taak besteed om bedankjes te kopen voor de stagaires die hun stage aan het afronden waren. We zijn niet een heel groot bedrijf en daarom was er niet een groot budget voor deze bedankjes. Het gaat voornamelijk om het gebaar.

De zoektocht

Ik ben meerder winkels afgegaan maar voor het budget dat ik had kon ik bijna niks leuks halen. Via het internet ben ik terecht gekomen bij Memoriae. Dit is een website dat is gespecialiseerd in bedankjes.

bloembuideltje-eigen-ontwerp_2_jpgOp deze website heb ik leuke dingen gezien en ik heb een lijst gemaakt van de mogelijkheden. Met deze lijst ben ik naar mijn leidingevende gegaan om te kijken wat we wel en niet zouden doen.

Samen zijn we tot een leuke lijst met bedankjes gekomen die we via de website van Memoriae konden bestellen. De bedankjes van de website waren ook nog eens super voordelig vergeleken met wat er in de winkel te vinden was.

Ik heb de bestelling online geplaatst en ik kon de bedankjes al een paar dagen later ontvangen. Toen ik het pakketje open maakte was ik verrast over hoe mooi het was ingepakt en dat er leuke versieringen omheen zaten.

In de toekomst gaan we bij Memoriae zeker meer bestellen!