Jongeren zorgen

Jongeren blog

Leuk bedankje op het internet gezien

bedankje

Een bedankje is vaak maar een simpel cadeautje. Toch kun je het iets bijzonders maken door te kiezen voor iets dat gepersonaliseerd kan worden. Op die manier heb ik op het internet een leuk bedankje gezien dat ik eigenlijk voor al mijn vrienden wel een keer kan gebruiken. Bij Memoriae zag ik namelijk verschillende leuke zakjes met daarop een mooie quote of een versje. In de zakjes zitten zaadjes voor bloemetjes of planten. Mijn vrienden en ik zelf ook zijn grote liefhebbers van de natuur. Wij tuinieren graag en er zijn zelfs een aantal van mijn vrienden actief bezig met het kweken van hun eigen groenten. Hartstikke leuk dus!
bedankje

Een bedankje voor hun

Als ik hen een presentje wil geven, kan ik kiezen uit verschillende soorten bloem zaadjes en ook verschillende soorten versjes op de verpakkingen. Zo is er voor iedereen wel iets te kiezen dat bij diegene past. Erg leuk en een mooi gebaar. En dat alles voor zeer lage kosten. Het gaat immers om het idee en niet om de financiële waarde, niet waar? Ik heb al een bestelling geplaatst bij Memoriae. Hebben jullie er ook al gekeken? Er zijn nog veel meer mogelijkheden!