Jongeren zorgen

Jongeren blog

Laat je broodplank graveren!

Onze lieftallige collega vertrekt over enkele weken definitief naar het buitenland. Aangezien ze hier toch ruime 25 jaar heeft gewerkt wilt ze toch een andere weg in slaan. Door in het buitenland voor haar zelf te beginnen hoopte ze meer geluk en plezier te vinden. Persoonlijk vind ik het een grote stap, echter gaat het haar wel lukken!

Door een passend cadeau te zoeken voor haar ben ik het internet opgedoken. Wellicht dat ik het via internet kan vinden, het ging er met name om dat ze iets bruikbaars had waar ze een lange tijd op terug kan kijken. Door te zoeken op het internet ben ik dan ook terecht gekomen op de website van Laser-Art.nl. Hier is het mogelijk dat jij een broodplank graveren kan! Hoe gaaf is dat om alle namen van de team te laten graveren! Doordat ze een hotel begint weet ik in ieder geval zeker dat ze dit geregeld nodig heeft. Uiteindelijk hebben we er dan ook voor gekozen om dit te bestellen aangezien we echt iets unieks zochten. Het heeft in totaal twee dagen geduurd alvorens het ingepakt en wel bij mij in de bus lag! 

laser